فرمت فایل دانلودی: .doc
فرمت فایل اصلی: word - قابل ویرایش
تعداد صفحات: 14
حجم فایل: 54 کیلوبایت
قیمت: رایگان

فصل اول: شرح وظایف دفاتر مهندسی

دفتر مهندسی چیست؟ شخص یا اشخاص حقیقی دارنده‌‌ی پروانه اشتغال مهندسی را می‌‌گویند که امتیاز آن قابل واگذاری نیست.
مهندس ناظر پایه 1 و 2 و 3 کیست؟ به منظور تعیین حدود صلاحیت کاردان‌‌ها و دیپلم‌‌های فنی و معماران تجربی دارای پروانه اشتغال به کار فعالیت‌‌های فنی در ساختمان بر پیچیدگی عوامل و حجم کار ساختمان‌‌ها به سه گروه 1 و 2 و 3 تقسیم‌‌بندی شده‌‌اند.
چگونگی تشکیل دفاتر: شرکای دفتر مهندسی ساختمان باید دارای مشارکت‌‌نامه رسمی ثبت‌‌شده در دفاتر اسناد رسمی و نظام‌‌نامه داخلی برای انجام امور دفتر بوده و به‌‌طور مشترک در اداره امور دفتر و هماهنگی در ارائه تمام خدمات مهندسی طراحی رشته‌‌های ساختمان که در مشارکت‌‌نامه نیز قید می‌‌شود، اقدام به تأسیس دفتر نموده و از بین شرکای تمام‌‌وقت خود، یک نفر را به عنوان مسؤول دفتر معرفی نمایند.
ضرایب هر دفتر: 5 تا 20 درصد حق‌‌النظارت به سهمیه دفتر تعلق می‌‌گیرد؛ با توجه به کثرت دفاتر مهندسی، ضرایب آنها از لحاظ سهمیه‌‌بندی حق‌‌النظارت فرق می‌‌کند.
تعرفه حق‌‌احمه دفاتر مهندسی و مهندسین ناظر: حق‌‌احمه خدمات مهندسی ساختمان در بخش طراحی و نظارت در چهار رشته (عمران، تأسیسات، مکانیکی و تأسیسات برقی و معماری) به صورت درصدی از هزینه ساخت و ساز ساختمان تعیین می‌‌گردد.
جایگاه نظام مهندسی ساختمان: با توجه به اهمیت ساختمان‌‌سازی و صرف هزینه‌‌های زیاد جهت احداث ساختمان‌‌ها و همچنین مصرف منابع ملی از جمله آهن و سیمان در احداث ساختمان‌‌ها و در صورت تخریب یا خسارت ساختمان در برابر زله یا حوادث دیگر، ضررهای هنگفتی به منابع ملی وارد می‌‌شود، لذا به تمهیدات دولت در اجرای ساختمان‌‌ها در سطح کشور باید تحت نظارت ناظری مجاز از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان انجام شود.
وظیفه نظام مهندسی: الف) انتخاب اعضای هیأت مدیره، ب) استماع گزارش عملکرد سالیانه هیأت مدیره و اعلام نظر نسبت به آن، ج) بررسی و تصویب ترامه سالانه سازمان استان و بودجه پیشنهادی هیأت مدیره، د) تعیین و تصویب حق ورودیه و حق عضویت سالانه اعضاء و سایر منابع درآمد برای سازمان براساس پیشنهادات هیأت مدیره، ح) بررسی و اتخاذ تصمیم نسبت به سایر اموری که طبق قوانین و آیین‌‌نامه‌‌های مربوط به عهده سازمان استان و در صلاحیت مجمع عمومی می‌‌باشد.
ارتباط دفاتر با نظام مهندسی: دفاتر مهندسی طراحی و طراحان حقوق ساختمان مکلفند اسناد و مدارک فنی، نقشه‌‌ها و قراردادهای منعقده با صاحبکاران را به سازمان استان تسلیم نمایند و سازمان استان موظف به نظارت بر حسن انجام خدمات دفاتر مهندسی طراحی ساختمان و طراحان حقوقی ساختمان است؛ اما این نظارت از مسئولیت طراحان نمی‌‌کاهد.

دانلود فایل

مطالب مرتبط و پیشنهادی:

» مقالات فنی مهندسی (دانشجویی و دانش آموزی)
» کتاب های فنی و مهندسی
------------------------------------------------------------------

اگر جوان بودم (کتاب صوتی)

اسرار موفقیت تجاری و شغلی (کتاب صوتی)

ازدواج رنج مقدس (کتاب صوتی)

ازدواج بدون شکست (کتاب صوتی)

ازدواج با مرد دلخواه (کتاب صوتی)

اثر مرکب (کتاب صوتی)

ایران در سپیده دم تاریخ (کتاب تاریخی صوتی)

مهندسی ,ساختمان ,دفاتر ,دفتر ,سازمان ,نظارت ,دفاتر مهندسی ,نظام مهندسی ,سازمان استان ,مهندسی ساختمان ,هیأت مدیره، ,دفاتر مهندسی طراحی ,نظام مهندسی ساختمان ,وظایف دفاتر مهندسی
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها